Over Kwekerij Zevenhoven

Kwekerij Zevenhoven VOF

Wij Fred en Anne-Marie Hoppenbrouwer, zijn de eigenaren van Kwekerij Zevenhoven VOF. Een familie bedrijf waar we al meer dan 50 jaar gespecialiseerd zijn in het kweken van de Ilex verticillata, perkplanten en éénjarige zomerbloeiers.

Kwekerij Zevenhoven heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle eenjarige zomerbloeiers worden dan ook minimaal op potmaat 9 gekweekt. Setjes en draagtasjes zijn dan ook taboe omdat dit toch heel veel ten nadelen van de kwaliteit gaat.

Kwekerij Zevenhoven kan door de zelf op kweek putten uit een zeer uitgebreid assortiment met steeds weer soorten die elders moeilijk of niet te vinden zijn.

Een bezoek aan de winkel is voor de echte tuinliefhebber dan ook erg aan te raden. Het is ook leuk te kunnen profiteren van de vulservice van uw potten/bakets etc. U zoekt de planten en wij zetten ze voor u in !

Onze diensten

Leveren & plaatsen van graszoden

Winkel in zomermaanden

Vulservice voor uw baskets & potten

Regelmatig te vinden op markten

Levert op maat en aan huis

Contact gegevens

Kwekerij Zevenhoven v.o.f.
Ringdijk 1
2461 BX Ter Aar
Tel. 0172-602515
Email: info@kwekerij-zevenhoven.nl

Openingstijden winkel

Onze winkel is gesloten
In april 2024 gaat onze winkel weer voor je open!

Elk jaar openen wij onze winkel voor de verkoop van zomerbloeiers & perkgoed. Ook voor het vullen van potten – manden & baskets kunt u in deze periode bij ons terecht.

facebook3

Bekijk de kwekerij