OVER ONS

Uw specialist in perkgoed & zomerbloeiers

Kwekerij Zevenhoven v.o.f. is ruim vijftig jaar specialist in het kweken van perkplanten en éénjarige zomerbloeiers. Wij leveren een heel breed en diep assortiment aan o.a. begraafplaatsen, hoveniers, tuincentra en gemeenten.

Contact gegevens
Kwekerij Zevenhoven v.o.f.
Ringdijk 1
2461 BX Ter Aar
Tel. 0172-602515
Email: zevenhoven77@zonnet.nl

Ilex Verticillata

Naast de eenjarige zomerbloeiers telen wij ook nog zo’n 5 ha Ilex verticillata dit is de ‘Rode Bes’of ‘Winterbes’. Ilex verticillata is een bladverliezende hulst. De kale takken met helder rode bessen kunnen zowel in de vaas als in bloemwerk verwerkt worden. Ilex verticillata is een volledige buitenteelt. De struik wordt tweejaarlijks geoogst, alle takken worden in het najaar afgeknipt waarna de struik het volgende voorjaar nieuwe takken vormt. De vrouwelijke struiken dragen bessen. De mannelijke niet, die geven alleen bloemen die noodzakelijk zijn voor de bestuiving.

Ilex verticillata is verkrijgbaar in de periode oktober - januari met een piek in de weken voor Kerstmis.

Bestel onze bekende Ilex online via G-Fresh.

Graszoden

Ook voor de levering van prima 1e klas verse graszoden en advisering zijn wij door jaren lange ervaring hét bekendste adres in de regio.

Onze graszoden zijn leverbaar op bestelling, neem hiervoor contact met ons op. T: +31 172602515

Onze winkel (op dit moment gesloten)

Elk jaar openen wij onze winkel voor de verkoop van zomerbloeiers & perkgoed. Ook voor het vullen van potten – manden & baskets kunt u in deze periode bij ons terrecht. Gratis met kundig advies (u bepaald uiteraard de keuze) alleen de planten en gebruikte benodigdheden worden in rekening gebracht.

Op dit moment is onze winkel gesloten. Graag ontvangen wij u in de periode van 8 April tot 8 juli 2018. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij hebben geen koopavond.

Wij zijn onze website aan het vernieuwen, mist u informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

FLORIST VLOG #3

Bekijk de vlog van DGI Nederland over onze Ilex & kwekerij

Bekijk hier de vlog wat DGI maakte bij ons op de Kwekerij.


CONTACT GEGEVENS

Kwekerij Zevenhoven v.o.f. - Ringdijk 1 - 2461 BX Ter Aar - Tel. 0172-602515 - Email: zevenhoven77@zonnet.nl